Afhentning af jern

Står du med en bunke gammelt jern, som du gerne vil have afhentet, kan Freddy Olsen hjælpe dig.

Vi er specialister i håndtering af jernskrot og har mere end 20 års erfaring med køb og afhentning af gammelt jern. Vi giver gode priser for dit gamle jern og arbejder hurtigt og effektivt.

Vores lastbiler kører over hele Syd- og Østsjælland og afhenter dit gamle jern direkte på din bopæl eller virksomhedsadresse.

Når du indgår en aftale med Freddy Olsens Handelsfirma om afhentning af jern, sender vi hurtigst muligt en af vores lastbiler med kran. Kranen er forsynet med jerngrab, der med lethed kan løfte det gamle jern op på lastbilens lad. Er det gamle jern ikke lige til at fjerne, kan vi også hjælpe med demontering og nedskæring.

Kontakt os på via kontaktformularen eller på tlf. 21 29 22 49 og hør nærmere om vores priser på gammelt jern og hvordan vi kan hjælpe dig med afhentning af jern.

 

Skrotspecialist Freddy Olsen henter dit gamle jern

Læs mere

Skrotfirmaet Freddy Olsen har siden 1993 købt og behandlet skrot, jern og metal.

Vi sørger for et kvalitetsarbejde samt hurtig og effektiv udførelse af opgaven. Du er garanteret erfarne fagfolk der overholder aftalerne. Vi fjerner jern og metal primært på Østsjælland f.eks. i Faxe, Rønnede og Køge.

Find os på Google+
Website by Flex Media

Kontakt skrotspecialist Freddy Olsen for en aftale om afhentning af gammelt jern